Kezdőlap

KeresésBejelentkezés

Elfelejtettem a jelszavam...

Navigáció

Bemutatkozás
Hírek
Féléves programunk
Galéria
Eddigi programjaink
Szakmai anyagok
Webshop
Hegesztőgépeink
SzMSz
Támogatóink
Elérhetőségeink


2015 tavaszi évnyitó összefoglaló

2015. 02. 14. - 19:58 | SimonGergo | Kategória: Általános | 0 komment eddig

Az alábbiakban egy rövid összefoglalót olvashattok a Szakosztály évnyitójáról és az ott elhangzott legfontosabb információkról.

A legfontosabb információkat összefoglalva:

- Aki tag szeretne lenni a 2014/2015/2 félévben, az a honlapon töltse ki a Tagregisztációs űrlapot, enélkül nem lesz hivatalosan a Szakosztály tagja.

- A foglalkozások kedden 18:00-19:45-ig, és csütrtökön 16:00-19:45-ig vannak, melyek kötetlen foglalkozások, ebben az intervallumban szabadon lehet jönni és menni.

- Minden program, esemény a tagregisztációs űrlapon megadott email címre elküldésre kerül, emellett a honlapunkon és a Facebookon is megjelenítésre kerülnek.

- Minden új tagunk olvassa el a bal oldali menüben megtalálható SzMSz-t, amiben szerepel, hogy munkavédelmi előadásra kötelező jönni, annak megléte nélkül dolgozni a hegesztő laborban nem lehet. Illetve évente vagy a belépés félévében kötelező az alapozó előadás a régebbi tagjainknak is.

Az évnyitó programját összefoglalva:

- Kozma Bálint, a Szakosztály elnöke nyitotta meg a félévet, röviden összefoglalta a Szakosztály működését, felépítést, majd az erre a félévre tervezett programok, események rövid bemutatója következett. Ezek közül kiemelendő a 3 alkalmas szakműhely megrendezése, az áprilisi Hegesztési Verseny lebonyolítása és előadások, gyárlátogatások tervezete.

- Prof. Szabó Péter János kapta meg a szót, az Anyagtudomány és Technológia Tanszék tanszékvezetője, aki röviden bemutatta a tanszéket, az ott folyó kutatási tevékenységeket, illetve a tanszék által felügyelt és támogatott 3 öntevékeny kört, külön kiemelve a Hegesztési Szakosztályt, mint legrégebbi és legnagyobb létszámú tanszéki öntevékeny kört.

- Dr. Májlinger Kornél is bemutatkozott, aki a hegesztésért felelős a tanszéken, a Szakosztályt és a hegesztőlabort is ő felügyeli, támogatja.

- Kozma Bálint újra átvette a szót és a YPIC 2015 rendezvényről beszélt néhány percben, ami szeptemberben kerül megrendezésre Budapesten.

- Az évnyitó befejezése után az érdeklődőknek megmutattuk a hegesztő labort, ahol a félév során dolgozni fognak, illetve aki nem sietett, az egy ismerkedős, beszélgetős vacsorán vehett részt.  Ha kommentezni szeretnél, akkor lépj be, vagy regisztrálj :).