Kezdőlap

KeresésBejelentkezés

Elfelejtettem a jelszavam...

Navigáció

Bemutatkozás
Hírek
Féléves programunk
Galéria
Eddigi programjaink
Szakmai anyagok
Webshop
Hegesztőgépeink
SzMSz
Támogatóink
Elérhetőségeink


Bemutatkoznak a VI. Hegesztési Nyári Egyetem támogatói

2019. 08. 27. - 18:52 | SimonGergo | Nincs kategória. | 0 komment eddig

Linde Gáz Magyarország Zrt. 

A Linde Gáz Magyarország Zrt. az ipari, orvosi és különleges gázok és gázberendezések egyik vezető szállítója Magyarországon. 

A Linde műszaki gázai – oxigén, nitrogén, argon (az úgynevezett levegőgázok), továbbá szén-dioxid, hidrogén, acetilén és hegesztési védőgázok, valamint egyéb nemesgázok, éghető gázok, orvosi gázok, „gázgyógyszerek”, elektronikai gázok, nagy tisztaságú gázok, vizsgáló gázok és gázkeverékek – jelen vannak az ipar szinte minden területén éppúgy, mint a kereskedelemben, a tudományban, a kutatásban és a gyógyászatban. 

Cégünk a legkisebb palacktól és a nagyon érzékeny kalibráló gázoktól a központi gázellátó és többpalackos lefejtőrendszereken keresztül a palackkötegekig minden igényt képes kielégíteni. Széles körű szolgáltatási palettánk biztosítja, hogy a palackos ellátáson túl a nagy mennyiségű gázt felhasználó vevőink igényeit is kielégíthessük, valamint az on-site ellátás keretén belül lehetőség van vevőink csővezetéken keresztül történő kiszolgálására is. 

Vállalatunk nagy hangsúlyt fektet a környezet-, a munka- és egészségvédelemre, az élelmiszer-biztonságra, valamint gázainak és szolgáltatásainak minőségére. Ennek érdekében került sor a különböző irányítási rendszerek kialakítására, tanúsíttatására, integrálására.

A legmagasabb szintű minőségi és tisztasági előírásoknak megfelelő gázok szállításán túl, olyan innovatív megoldásokra törekszünk, amelyek nem egyszerűen csak megfelelnek a vevői követelményeknek, hanem egyben világszínvonalú, minőségi és költséghatékony eljárásokat hoznak létre, amelyek hatékonyabbá teszik az üzleti tevékenységet. 

A Linde Gáz Magyarország Zrt. „gázgyógyszer” gyártásával is foglalkozik. Az egészségügyben használatos gázaink törzskönyvezett gyógyszerek. E gyógyszerek minősége az általános felhasználású gázokhoz képest lényegesen szigorúbb gyártási és dokumentációs követelményeknek felel meg. Jelentős tudással rendelkezünk a gázokkal kapcsolatos technológiák területén is, melyet különféle szolgáltatások révén biztosítunk partnereinknek. 

Mindenre kiterjedő termelési, értékesítési és disztribúciós hálózatunk biztosítja, hogy partnereink azt a gázellátó megoldást kapják, amely megfelel mennyiségi elvárásaiknak és üzleti szükségleteiknek. 

A Linde Gáz Magyarország Zrt. jelenleg 5 telephellyel és közel 100 értékesítési partnerrel rendelkezik, ahol termékeink és szolgáltatásaink széles választékát kínáljuk partnereinknek. 

Országos értékesítési hálózatunk mellett partnereink már webáruházunkon keresztül is megvásárolhatják leggyakrabban használt palackozott termékeinket: www.lindegas.hu/shop 

Gázaink fontos feladatot látnak el a hegesztés- és a rokontechnológiák területén, a Linde ezekhez a

folyamatokhoz hegesztési védőgázokat, éghető és égést tápláló gázokat, valamint különböző gázkeverékeket kínál. 

Az élelmiszer- és italgyártás, a hűtés és fagyasztás területén is teljes körű gázellátást biztosítunk.

Speciális és hitelesítő gázkeverékeket, nagy tisztaságú gázokat és gázkeverékeket is kínálunk a HiQ® programunk keretein belül; nemesgázokat, többek között héliumot és ballongázt is forgalmazunk,

emellett kémiai gázokat is szállítunk, amelyek alapvető fontosságúak jó néhány iparágban és termelési folyamatban, ezenkívül a hűtőközegek széles választékával állunk vevőink rendelkezésére a légkondicionáló és hűtőipari alkalmazásokhoz. 

Gázainkon kívül gázipari berendezéseket és a gázok használatához kapcsolódó alkalmazástechnikai megoldásokat is nyújtunk partnereinknek az ipar minden területén, többek között: élelmiszeripar, hegesztés-vágás, akvakultúra, kohászat, vegyipar, üveggyártás, műanyag-és gumiipar, elektronikai ipar, olaj- és gázipar, vízkezelés és szennyvíztisztítás. 

További információért látogassanak el honlapunkra: www.lindegas.huHa kommentezni szeretnél, akkor lépj be, vagy regisztrálj :).