Kezdőlap

KeresésBejelentkezés

Elfelejtettem a jelszavam...

Navigáció

Bemutatkozás
Hírek
Féléves programunk
Galéria
Eddigi programjaink
Szakmai anyagok
Webshop
Hegesztőgépeink
SzMSz
Támogatóink
Elérhetőségeink


10. heti laborfoglalkozások

2011. 04. 10. - 08:40 | SimonGergo | Nincs kategória. | 0 komment eddig

Kedves Kollegák!

A most következő héten a hegesztési foglalkozások a következő képpen alakulnak:

kedden: csak az elektromobilokat szerelők és a versenyre gyakorlók jöhetnek a laborba, a többieknek a foglalkozás elmarad.

csütörtökön: a hegesztési foglalkozás a versenyre való tekintettel elmarad.

A versenyre (most már limitáltan) még lehet jelentkezni. Vagy a papírra felírjátok magatokat a heglabor ajtaján, vagy e-mail-t küldtök.


Ismét szeretnék kérni mindenkit, aki részt vesz a hegesztési foglalkozásokon, hogy amikor elhagyja a terepet, hagyja ugyan úgy, mint ahogy találta (vagy rendezettebben). A keddi órarendi gyakorlatokra előkészített gépeket a héten is elállítottátok, szerdán így miattunk ismét be kellett őket állítani. Nem a hegesztési paraméterekre gondolok, azokat természetesen minden hegesztés előtt ellenőrízni kell. A gond a gépek átszerelésével szokott lenni. Tehát pl. ha a foglalkozás elején a munkaasztalra fogyóelektródás védőgázas gép földelése volt kapcsolva, a végén is az legyen, és ne az AWI. Ha a palackokat átrendezitek, átkötitek, kössétek is vissza. Ha nagyon fröcsögő eljárással dolgoztok (tehát nem AWI vagy gázheg.), a munka végén az asztalra fröcskölt fémet csiszoljátok le.


Üdv

Bakos LeventeHa kommentezni szeretnél, akkor lépj be, vagy regisztrálj :).