Kezdőlap

KeresésBejelentkezés

Elfelejtettem a jelszavam...

Navigáció

Bemutatkozás
Hírek
Féléves programunk
Galéria
Eddigi programjaink
Szakmai anyagok
Webshop
Hegesztőgépeink
SzMSz
Támogatóink
Elérhetőségeink


Robotprogramozás tanfolyam igényfelmérés

2012. 02. 22. - 15:11 | BakosLevente | Kategória: Programok | 0 komment eddig

Az idei évben a tervek szerint robotprogramozás oktatás fog indulni. Az oktatás első sorban a G épületben levő MOTOMAN hegesztőrobothoz fog kötődni. Az oktatást a Flexman Robotics Kft. fogja tartani. Ehhez előzetes igényfelmérést tartunk (csak a statisztika miatt, tehát ez nem jelentkezés). Kérem, hogy akit érdekelnek a következő képzések, értelem szerűen jelölje be az alábbi linken.

1:  Ingyenes képzés robotprogramozás alapjairól. Hasznos ismereteket nyújt az ipari robotok működéséről, programozhatóságáról. Robothasználati jogosultságot és hivatalos bizonyítványt nem ad.

2: Fizetős képzés (nagyságrendileg 50-100eFt, de a pontos ár később derül ki). Az előzőekben közölt képzést is magában foglalja, mélyebb ismeretekkel. A sikeres vizsga esetén OKJ-s bizonyítványt lehet szerezni. A képzések jellemzően munkaidőn kívül történnek, esetleg szombati napok során.

A helyszín a G épület, valamint a Flexman Robotics Kft. 17. kerületi telephelye.

Kérem, akit érdekel elméletileg valamelyik képzés, csütörtök estig legyen szíves kitölteni az online igényfelmérő kérdőívet, saját nevével kitöltve.

http://www.doodle.com/spm83rusnpaecm6u#table

Ha bárkinek kérdése van, a bmeheginfo(kukac)gmail.com címre írja meg.