Kezdőlap

KeresésBejelentkezés

Elfelejtettem a jelszavam...

Navigáció

Bemutatkozás
Hírek
Féléves programunk
Galéria
Eddigi programjaink
Szakmai anyagok
Webshop
Hegesztőgépeink
SzMSz
Támogatóink
Elérhetőségeink


4. heti programok

2013. 09. 29. - 14:33 | SimonGergo | Nincs kategória. | 0 komment eddig

Az alábbi levelet kiküldtem a szakosztályos levelezőlistára. Aki e-mailben (amit regisztráláskor adott meg) nem kapta meg az alábbi levelet és regisztrált a Szakosztályba, az a bmeheginfo[kukac]gmail.com -ra küldjön egy emailt, és megpróbálom kideríteni, hogy mi lehet a gond.

Az alábbiakban a 4. tanítási hétre szervezett programokat olvashatjátok.

1. Aki teljesítette a kötelező oktatást és a munkavédelmi előadásra is eljött, az a jövőhéten már jöhet a laborba hegeszteni. A foglalkozások elején kb. 30 perces eljárás bemutató lesz, hogy nagyjából tudjátok, hogy mit fogtok csinálni. Utána összekoszolhatjátok magatokat. A szakosztályos foglalkozások kedden 18-20-ig, csütörtökön 16-20-ig vannak.

2. Aki nem végezte el a kötelező oktatást, annak a pótlási alkalmak: október 1.-e (kedd) 18:10 és október 3.-a (csütörtök) 18:10 G épület.

3. Akinek nem jók a fenti alkalmak és/vagy a munkavédelmen nem tudott részt venni, az valamikor jöjjön be gyakorlatra, és megbeszéljük a további teendőket, lehetőségeket.

4. A jövőhéten a GSZK laborbemutatókat szervez, nem csak nálunk, hanem minden másik szakmai szakosztálynál is. További részletek: itt


5. UniTech mérnökversenyre lehet jelentkezni: ittHa kommentezni szeretnél, akkor lépj be, vagy regisztrálj :).