Kezdőlap

KeresésBejelentkezés

Elfelejtettem a jelszavam...

Navigáció

Bemutatkozás
Hírek
Féléves programunk
Galéria
Eddigi programjaink
Szakmai anyagok
Webshop
Hegesztőgépeink
SzMSz
Támogatóink
Elérhetőségeink


6. heti programok és a közeljövő

2013. 10. 14. - 20:39 | SimonGergo | Nincs kategória. | 0 komment eddig

Az alábbiakban a 6. heti programokról és a közeljövőről olvashattok kicsit bővebben:

Ettől a héttől kezdve csak azok jöhetnek gyakorlatra, akik a kötelező előadáson és a munkavédelmen is részt vettek. Ezt ellenőrizni fogjuk. Akik valamelyik előadáson nem tudtak részt venni, azok készüljenek fel az anyagból (itt) és keressék a laborfelelőst, hogy le tudjanak az anyagból felelni.
  • Kedd: Sima hegesztési gyakorlat lesz.
  • Csütörtök: 16:00-tól kezdve hegesztési gyakorlat, 18:10-től Kozma Bálint tart előadást TIG és gázhegesztés témakörében a G120-ban.
  • Péntek: laborlátogatás a polimer tanszéken. Erről később kaptok pontos időpontot, de valószínűleg délután lesz.
  • Utána közös sütögetés a G épületben. A menü hurka lesz krumplival és kenyérrel. Csak annak tudunk vacsorát biztosítani, aki előre jelentkezik, ettől függetlenül a közösség miatt be lehet jönni, ha valaki nem éhes. A pontos időpontról itt is később lesztek tájékoztatva, de olyan 17-18:00-ás kezdéssel lehet számolni.Vacsorára lehet jelentkezni: itt Az időpont azt jelöli, hogy mikorra jössz.
  • Ettől a héttől kezdve beindul a ruharendelés, ezzel kapcsolatban Simon Gergőt kell keresni. Lehet pólót, pulcsit, munkavédelmi kabátot is venni. Árakról személyesen tudunk beszélni..
  • Október 24.-én este egy különleges programot ajánlunk a számotokra, a szakosztályban először kerül megrendezésre egy idegen nyelvű szakmai est. Ha érdekel egy téma a hegesztéssel, vagy bármilyen anyagtudománnyal kapcsolatban, gyere és add elő nálunk angolul. Nem baj ha nincs nyelvvizsgád, nem a nyelvtudásodat értékeljük, hiszen az este célja a (szakmai) nyelvtudás, előadó készség fejlesztése. Így akkor is várunk előadónak, ha úgy gondolod csak kicsit tudsz angolul, vagy még annyira sem. Ha elkészítetted az előadásodat, és segítségre lenne szükséged, hogy valaki átnézze, lektorálja, akkor írj egy email-t a revtomee[kukac]gmail.com címre melynek tárgya a SZAKMAI EST legyen. Az előadás bármilyen formában történhet (PowerPoint prezentáció, kézzel-lábbal magyarázás, interaktív előadásmód), és kb. 5-15 percet vegyen igénybe.
Jelentkezési határidő Okt. 20 éjfélig a következő linken: itt


Ha kommentezni szeretnél, akkor lépj be, vagy regisztrálj :).