Kezdőlap

KeresésBejelentkezés

Elfelejtettem a jelszavam...

Navigáció

Bemutatkozás
Hírek
Féléves programunk
Galéria
Eddigi programjaink
Szakmai anyagok
Webshop
Hegesztőgépeink
SzMSz
Támogatóink
Elérhetőségeink


10. heti programok

2013. 11. 25. - 09:28 | SimonGergo | Nincs kategória. | 0 komment eddig

A közeljövőben elég sok programunk lesz, így tájékoztatnánk benneteket róluk, hogy semmiről ne maradjatok le.

Nov. 12, kedd.: Laborfoglalkozás NEM lesz a TDK-ra való tekintettel. Helyette az ATT-n tartott ANYAGTUDOMÁNY ÉS TECHNOLÓGIA szekció előadásait fogjuk végighallgatni. Az előadások 8:30-kor kezdődnek, így 8:15-kor találkozunk az MT épület aulájában. Természetesen a megjelenésért aktivitási pont jár.

Nov. 14., csütörtök: 16:00-20:00-ig a szokásos foglalkozás lesz.

Nov 15., péntek: Ezen a napon több eseményünk is lesz:
délelőtt: Siemens Erőműtechnikához megyünk gyárlátogatásra. A gyárlátogatás kb. délelőtt 10-től 12-ig fog tartani. Találkozó a koli előtt reggel 8:45 perckor. Jelentkezni itt lehet.

délután: G. épület vetélkedő: Az Alakítástechnika Szakosztály, Gyártás Szakosztály és Hegesztési Szakosztály közös szervezésében megrendezésre kerül az első G épület vetélkedő.
Az eseményen az egyes szakosztályok tevékenységéhez köthető játékos, ügyességi feladatokat kell megoldanotok 4 fős csapotokban, verseny közben büfé vár benneteket és részt vehettek/szurkolhattok a csapatok és szakosztályok közötti szkanderversenyen, valamint a finálé után vacsorázunk egy jót. Ajánlom mindenkinek a programot, csatolom a plakátot.
Az alábbi linken van a facebook esemény.
Jelentkezni a 4 fős csapatoknak itt lehet: (ha nincs meg 4 ember, akkor is tudtok jelentkezni)
Az esemény után lesz az eredményhirdetése a VarratVerseny 2013-nak is, ezért péntekig mindenki fejezze be a munkadarabok hegesztését!

Egyéb és későbbi programok:

1. Rendhagyó Őszi Ankét: November 22.-én kerül megrendezésre. Bővebb információt a napokban kaptok róla, most csak röviden a lényeget. A programot és a jelentkezési felületet itt találjátok.
A program 1500 HUF, az utaztatást a Szakosztály állja. Pénteken úgy indulunk, hogy az ebédre leérjünk (kb. 12:30 indulás), este is együtt jövünk haza. A gyárlátogatás igen érdekesnek ígérkezik, illetve az esti program is biztosan megfelelő lesz. :) Jelentkezzetek minél többen!

2. Ha valakit érdekel 2 db 400H0 m3-es tartály összeszerelése, és hegesztése, akkor ezt a programot ajánlom neki.

3. 28.-án angol nyelvű előadások lesznek az Óbudai Egyetemen, részletek később. Ha valaki szeretne előadni, az a szakosztály email címén jelezze.Ha kommentezni szeretnél, akkor lépj be, vagy regisztrálj :).