Kezdőlap

KeresésBejelentkezés

Elfelejtettem a jelszavam...

Navigáció

Bemutatkozás
Hírek
Féléves programunk
Galéria
Eddigi programjaink
Szakmai anyagok
Webshop
Hegesztőgépeink
SzMSz
Támogatóink
Elérhetőségeink


Évzáró, pakolás és laborfogla​lkozások a jövőben

2014. 05. 17. - 11:37 | SimonGergo | Nincs kategória. | 0 komment eddig

1. Évzáró vacsora: A Hegesztési Szakosztály évzáró vacsorája május 21.-én (póthét szerda) 18:00-kor veszi kezdetét a G épületben. Itt rövid évzáró beszédek után közös vacsora lesz a többi ATT-s szakosztállyal együtt. A vacsora után egyénileg választható a program, valószínűleg valamelyik közeli szórakoztató és kulturális egységet fogjuk előnyben részesíteni.Mivel a vacsorát mi készítjük, ezért 16:00-tól várunk olyan embereket, akik részt tudnak venni a főzésben

2. Évzáró pakolás a laborban: Félév végén mindig rendet szoktunk tenni magunk után, rendszerezzük a készleteinket, rendbe tesszük a gépeket. Aki az évzáró vacsora előtt ráér, azt várjuk szerdán a G épületben 14:00-tól a labortakarításon.

3. Laborfoglalkozások rendje: Póthét kedden (május 20.) még a szokásos rend szerint lesz laborfoglalkozás, az itt szerzett pontok még számítanak a félévi teljesítménye, ami után közösségi ösztöndíj igényelhető a HK-tól. Szerdán lezárja a Szakosztály a félévet. Póthét csütörtökön és a vizsgaidőszakban is lesznek laborfoglalkozások a megszokott időpontokban, viszont ezekért aktivitási pont már nem jár. A nyári menetrend még nem alakult ki, erről a későbbiekben küldünk információt.Ha kommentezni szeretnél, akkor lépj be, vagy regisztrálj :).