Kezdőlap

KeresésBejelentkezés

Elfelejtettem a jelszavam...

Navigáció

Bemutatkozás
Hírek
Féléves programunk
Galéria
Eddigi programjaink
Szakmai anyagok
Webshop
Hegesztőgépeink
SzMSz
Támogatóink
Elérhetőségeink


II. Hegesztési Nyári Egyetem

2014. 06. 23. - 15:26 | SimonGergo | Nincs kategória. | 0 komment eddig

A Magyar Hegesztési Egyesület, az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar és az  Óbudai Egyetem Hegesztési Szakműhelye Hegesztési Nyári Egyetemet szervez, amelynek célja, hogy a hegesztés iránt érdeklődő hallgatóknak képzési és kapcsolatépítési lehetőséget nyújtson.  A szervezők  mintegy  40 hallgatót várnak az ország felsőoktatási intézményeiből.

A szakmai programok során a résztvevők előadásokat  hallgathatnak meg, amelyek kiemelt témája  a különleges kötéstechnológiák  áttekintése. A nyári egyetem szervezésében közreműködő ipari partnereknek köszönhetően a résztvevők érdekes gyakorlati bemutatókon, valós ipari  probléma megoldásokban  vehetnek részt. A rendezvény gyakorlatioldalát erősíti, hogy az iparból érkező hegesztőmérnökök egy külön kurzus keretében tanítják meg a résztvevők számára a technológiai tervezés lépéseit. A szakmai programok mellett a szervezők színes kulturális programokat biztosítanak a résztvevők számára.

A rendezvény helyszíne és időpontja: Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar (Budapest, Népszínház utca 8.), 2014. július 4-6. 

A nyári egyetem részvételi díja bruttó 8.000 Ft/fő, amely tartalmazza az étkezés, szakmai és kulturális programok költségeit. Akik szállást is szeretnének, azoknak  nyári egyetem részvételi díja 12.000 Ft/fő, mely a reggelit is magába foglalja.

A regisztráció on-line felületen keresztül történik, amit itt érhettek el.

Bővebben a programokról az alábbi felhívásban találhattok információt.

A Magyar Hegesztési Egyesület, az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és 
Biztonságtechnikai Mérnöki Kar és az Óbudai Egyetem Hegesztési Szakműhelye 
Hegesztési Nyári Egyetemet szervez, amelynek célja, hogy a hegesztés iránt érdeklődő 
hallgatóknak képzési és kapcsolatépítési lehetőséget nyújtson. A szervezők mintegy 40 
hallgatót várnak az ország felsőoktatási intézményeiből.
A szakmai programok során a résztvevők előadásokat hallgathatnak meg, amelyek kiemelt 
témája a különleges kötéstechnológiák áttekintése. A nyári egyetem szervezésében 
közreműködő ipari partnereknek köszönhetően a résztvevők érdekes gyakorlati 
bemutatókon, valós ipari probléma megoldásokban vehetnek részt. A rendezvény gyakorlati
oldalát erősíti, hogy az iparból érkező hegesztőmérnökök egy külön kurzus keretében 
tanítják meg a résztvevők számára a technológiai tervezés lépéseit. A szakmai programok 
mellett a szervezők színes kulturális programokat biztosítanak a résztvevők számára.
A rendezvény helyszíne és időpontja: Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és 
Biztonságtechnikai Mérnöki Kar (Budapest, Népszínház utca 8.), 2014. július 4-6. 
A nyári egyetem részvételi díja bruttó 8.000 Ft/fő, amely tartalmazza az étkezés, szakmai és 
kulturális programok költségeit. Akik szállást is szeretnének, azoknak nyári egyetem 
részvételi díja 12.000 Ft/fő, mely a reggelit is magába foglaljA Magyar Hegesztési Egyesület, az Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar és az Óbudai Egyetem Hegesztési Szakműhelye Hegesztési Nyári Egyetemet szervez, amelynek célja, hogy a hegesztés iránt érdeklődő hallgatóknak képzési és kapcsolatépítési lehetőséget nyújtson. A szervezők mintegy 40 hallgatót várnak az ország felsőoktatási intézményeibőlA szakmai programok során a résztvevők előadásokat hallgathatnak meg, amelyek kiemelt témája a különleges kötéstechnológiák áttekintése. A nyári egyetem szervezésében közreműködő ipari partnereknek köszönhetően a résztvevők érdekes gyakorlati bemutatókon, valós ipari probléma megoldásokban vehetnek részt. A rendezvény gyakorlati oldalát erősíti, hogy az iparból érkező hegesztőmérnökök egy külön kurzus keretében tanítják meg a résztvevők számára a technológiai tervezés lépéseit. A szakmai programok mellett a szervezők színes kulturális programokat biztosítanak a résztvevők számára.A rendezvény helyszíne és időpontja: Óbudai Egyetem Bánki Donát Gépész és Biztonságtechnikai Mérnöki Kar (Budapest, Népszínház utca 8.), 2014. július 4-6. A nyári egyetem részvételi díja bruttó 8.000 Ft/fő, amely tartalmazza az étkezés, szakmai és kulturális programok költségeit. Akik szállást is szeretnének, azoknak nyári egyetem részvételi díja 12.000 Ft/fő, mely a reggelit is magába foglalja.A regisztráció on-line felületen keresztül történik, ezt i


Ha kommentezni szeretnél, akkor lépj be, vagy regisztrálj :).