Kezdőlap

KeresésBejelentkezés

Elfelejtettem a jelszavam...

Navigáció

Bemutatkozás
Hírek
Féléves programunk
Galéria
Eddigi programjaink
Szakmai anyagok
Webshop
Hegesztőgépeink
SzMSz
Támogatóink
Elérhetőségeink


6. heti program, ATT vetélkedő

2014. 10. 14. - 07:20 | SimonGergo | Nincs kategória. | 0 komment eddig

Idén először megrendezésre kerül az ATT Vetélkedő, az Alakítástechnikai, a Hegesztési és az Orvostechnika Szakosztály szervezésében.

Időpont: 2014.10.17. (péntek) 16 óra Helyszín: BME G épület

Jelentkezni az alábbi linken tudtok 4 fős csapatokban. 

A vetélkedő során a jelentkező csapatoknak különböző ügyességi és szakmai versenyszámokban lesz lehetősége összemérni tudásukat, kreativitásukat. A feladatokat a rendező szakosztályok közösen állítják össze, vegyesen lesznek tehát alakítástechnikai, hegesztési és orvostechnikai versenyállomások is. A vetélkedő után minden részvevőt vacsorával várunk, az első három helyezett csapat díjazásban részesül.

 

2014. 10. 14-én (kedden)
18 órától 20 óráig ismételten a már tapasztaltabb érdőket várjuk irányított foglalkozásainkra, melyeken megfigyelőként természetesen új és kevésbé gyakorlott tagjaink is részt vehetnek.

2014. 10. 16-án (csütörtökön)
16 órától 20 óráig a labor ajtajai nyitva állnak a hegeszteni vágyók számára. Kérünk ezúton is midenkit, aki valamelyik laborfoglalkozásra eljön, írja fel magát aznapra a hegesztőlaborban található jelenléti listára, ugyanis a félév végén a jelenlétik alapján osztjuk ki az aktivitási pontokat, utólagos reklamációra lehetőség nincs.

18 órától a G120-as teremben a TIG/TAG (volfrámelektródás ívhegesztés) eljárásokról hallhattok részletesebb előadást. Az előadáson való részvétel fakultatív.

Sok szeretettel várunk mindenkit!Ha kommentezni szeretnél, akkor lépj be, vagy regisztrálj :).