Kezdőlap

KeresésBejelentkezés

Elfelejtettem a jelszavam...

Navigáció

Bemutatkozás
Hírek
Féléves programunk
Galéria
Eddigi programjaink
Szakmai anyagok
Webshop
Hegesztőgépeink
SzMSz
Támogatóink
Elérhetőségeink


2. heti programok

2015. 02. 18. - 19:42 | SimonGergo | Nincs kategória. | 0 komment eddig

Kedden (02.17.) 18 órától a G120-as teremben Balesetvédelmi és alapozó előadást hallhattok. Ez az előadás minden új tagunknak kötelező.

Csütörtökön (02.19.) 16 órától (illetve kb. 16:15-től, hogy akinek 16 óráig van órája is ide tudjon érni) G épület vetélkedő lesz.
A vetélkedőre 4 fős csapatok jelentkezését várjuk, a feladatok ügyességi jellegűek lesznek a hegesztés, kovácsolás és orvostechnika területéről, szaktudást egyáltalán nem igényel. A verseny során büfé lesz, utána pedig hangulatos vacsora (marhapörkölttel) várja az érdeklődőket.
Ha még nincs csapatod, de szívesen jönnél, a jelentkezési űrlapon a csapatnévhez írd be a neved, add meg az e-mail címed, és a helyszínen kapsz magad köré csapatot :)
Ha elfelejtettél jelentkezni, de szívesen jönnél, akkor pedig nincs más dolgod, mint csütörtök 16 órára bejönni G-be, és a helyszínen regisztrálni a vetélkedőre.

A vetélkedő facebook eseményét itt, a jelentkezési formot itt találjátok.Ha kommentezni szeretnél, akkor lépj be, vagy regisztrálj :).