Kezdőlap

KeresésBejelentkezés

Elfelejtettem a jelszavam...

Navigáció

Bemutatkozás
Hírek
Féléves programunk
Galéria
Eddigi programjaink
Szakmai anyagok
Webshop
Hegesztőgépeink
SzMSz
Támogatóink
Elérhetőségeink


Ifjú Hegesztők Konferenciája 2015

2015. 05. 06. - 06:47 | SimonGergo | Nincs kategória. | 0 komment eddig

A Magyar Hegesztési Egyesület szervezésében 2015. május 15-én, azaz jövő héten pénteken kerül megrendezésre az Ifjú Hegesztők Konferenciája, mely rendezvény házigazdája a Miskolci Egyetem Anyagszerkezettani és Anyagtechnológiai Intézete.E rendezvényen lehetőségetek van előadás formájában prezentálni akár jelenleg folyó szakmai tevékenységeteket, akár korábbi TDK, esetleg szakdolgozat munkátokat, mely az anyagtechnológiákhoz, hegesztéshez (annak rokontechnológiáihoz), vagy akár véges elemes analízishez kapcsolódik; továbbá hallgatóként is részt vehettek az eseményen, hogy társaitok előadásait meghallgathassátok.Így a konferencia alatt és az este folyamán értékes szakmai és baráti kapcsolatokat építhettek.

Hogy miért érdemes prezentálni?
Tanulmányaitok végeztével a szakdolgozat/diplomavédés során előnyt élveznek azok a hallgatók, akik korábban az egyetemi éveik során aktívan vettek részt tudományos, vagy szakmai konferenciákon. Ez az előny aprezentációs készség, a folytonos, egybefüggő beszéd fejlődésében nyilvánul meg, melyet akár a jövőben, mérnöki praktizálásotok során is hasznosíthattok! Nem utolsó sorban, a szakmai konferenciákon való részvétellel a Kari Szakmai Ösztöndíjra is pályázatot nyújthattok be a következő félévben (bővebben: ghk.ktk.bme.hu).
A konferencia látogatásához, utazáshoz pályázatot fogunk benyújtani, így a vonat/busz díját csökkenteni tudjuk.
Itt megtalálható a konferencia felhívása, melyben a részleteket olvashatjátok.
Kérem, aki szívesen részt venne a konferencián (akár előadóként, akár hallgatóként), a melléklet szerint adja le jelentkezését, illetőleg a következő táblázatban jelölje részvételi szándékát!
Részvételi nyilatkozat


Ha kommentezni szeretnél, akkor lépj be, vagy regisztrálj :).