Kezdőlap

KeresésBejelentkezés

Elfelejtettem a jelszavam...

Navigáció

Bemutatkozás
Hírek
Féléves programunk
Galéria
Eddigi programjaink
Szakmai anyagok
Webshop
Hegesztőgépeink
SzMSz
Támogatóink
Elérhetőségeink


2015 őszi évnyitó összefoglalása

2015. 09. 16. - 15:56 | SimonGergo | Kategória: Általános | 0 komment eddig

Az alábbiakban egy rövid összefoglalót olvashattok a Szakosztály évnyitójáról és az ott elhangzott legfontosabb információkról.

A legfontosabb információkat összefoglalva:

- Aki tag szeretne lenni a 2015/2016/1 félévben, az töltse ki a Tagregisztációs űrlapot, enélkül nem lesz a Szakosztály tagja.

- A foglalkozások kedden 18:00-19:45-ig, és csütrtökön 16:00-19:45-ig vannak, melyek kötetlen foglalkozások, ebben az intervallumban szabadon lehet jönni és menni.

- Minden program, esemény a tagregisztációs űrlapon megadott email címre elküldésre kerül, emellett a honlapunkon és a Facebookon is megjelenítésre kerülnek.

- Minden új tagunk olvassa el a bal oldali menüben megtalálható SzMSz-t, amiben szerepel, hogy munkavédelmi előadásra kötelező jönni és az ott adott balesetvédelmi papírt aláírni, annak megléte nélkül dolgozni a hegesztő laborban nem lehet. Illetve évente vagy a belépés félévében kötelező az alapozó előadás a régebbi tagjainknak is. Az előadások időpontjai itt megtalálhatóak.

Az évnyitó programját összefoglalva:

- Kozma Bálint, a Szakosztály elnöke nyitotta meg az évnyitót, ahol megköszönte az elmúlt 2 év elnöki posztját, majd lemondott a továbbiakban az elnöki pozíció betöltéséről. Az új elnök megválasztását Bálint levezényelte a többség Tóth Tamást, egyedüli indulót választotta meg az elnöki posztra.

- Tóth Tamás, a Szakosztály új elnöke köszönetet mond a megválasztásáért, a további programot ő vezényli.

- Prof. Szabó Péter János kapta meg a szót, az Anyagtudomány és Technológia Tanszék tanszékvezetője, aki röviden bemutatta a tanszéket, az ott folyó kutatási tevékenységeket, illetve a tanszék által felügyelt és támogatott 3 öntevékeny kört, külön kiemelve a Hegesztési Szakosztályt, mint legrégebbi és legnagyobb létszámú tanszéki öntevékeny kört.

- Dr. Májlinger Kornél is bemutatkozott, aki a hegesztésért felelős a tanszéken, a Szakosztályt és a hegesztőlabort is ő felügyeli, támogatja. Külön kiemeli a biztonság fogalmát a hegesztőlaborban. 

- Tóth Tamás újra átvette a szót és kijelölte az őt segítő alelnököket. Asztalos Lilla - programfelelős alaelnök, Nagy András - laborfelelős alelnök, Kiss László - projektfelelős alelnök és Simon Gergely - gazdasági alelnök. Mindenki megköszönte a kinevezését és röviden bemutatkozott.

- Ezután az elnök röviden összefoglalta a Szakosztály működését, felépítést, majd az erre a félévre tervezett programok, események rövid bemutatója következett. Ezek közül kiemelendő a szakműhely megrendezése, az előadások, gyárlátogatások tervezete.

- Végül Tóth Tamás röviden beszélt a MAHEG ifjúsági Fórumáról.

- Az évnyitó befejezése után aki nem sietett, az egy ismerkedős, beszélgetős italozáson vehett részt.  Ha kommentezni szeretnél, akkor lépj be, vagy regisztrálj :).