Kezdőlap

KeresésBejelentkezés

Elfelejtettem a jelszavam...

Navigáció

Bemutatkozás
Hírek
Féléves programunk
Galéria
Eddigi programjaink
Szakmai anyagok
Webshop
Hegesztőgépeink
SzMSz
Támogatóink
Elérhetőségeink


Bemutatkoznak a VI. Hegesztési Nyári Egyetem támogatói

2019. 09. 02. - 21:01 | SimonGergo | Nincs kategória. | 0 komment eddig

KL-System Kft.

A tiszta, biztonságos, egészséges munkahely része a mai kor követelményeinek. Ez növeli az ott dolgozók elégedettségét, teljesítményét, csökkenti a kieső- és a karbantartási időket és anyagi ráfordításokat, valamint jelentősen mérsékelheti az üzem fűtési költségeit, így hozzájárul a termelékenység növeléséhez és a jobb üzleti eredmények eléréséhez. Sőt, a külső, az üzemen kívüli környezet számára is hasznos.

Az ilyen munkahelyek kialakítása a missziónk, az ott dolgozók egészsége és környezetük védelme érdekében.

A fémiparban történő megmunkálások során (hegesztés, vágás, forgácsolás, illetve egyéb technológiák) többféle káros anyag, veszélyes füst, köd, por, keletkezik. Célunk, hogy ezeket befogva, gyűjtve, szűrve változtassunk a munkahelyi környezeten, javítva a levegő minőségét. Elszívó- és szűrőberendezéseinkkel elősegítjük azt, hogy a dolgozók tiszta levegőt lélegezhessenek be.

A palettánkon szereplő folyadékszűrő berendezéseinkkel lehetőséget biztosítunk a hűtő- és kenőanyagokat felhasználóknak a gazdaságosabb üzemelésre.

Munkavédelmi termékek széles választékával garantáljuk a munkavállalók védelmét az UV/IR-sugárzással, hővel, szikrákkal és fröcsköléssel szemben.

Keressen minket!Ha kommentezni szeretnél, akkor lépj be, vagy regisztrálj :).