Kezdőlap

KeresésBejelentkezés

Elfelejtettem a jelszavam...

Navigáció

Bemutatkozás
Hírek
Féléves programunk
Galéria
Eddigi programjaink
Szakmai anyagok
Webshop
Hegesztőgépeink
SzMSz
Támogatóink
Elérhetőségeink


Tagregisztráció és előadások

2020. 02. 14. - 18:56 | SimonGergo | Nincs kategória. | 0 komment eddig

A szakosztály idén második oktatási hét kedden (02.18) 18:00-ás kezdéssel tartja a félévnyitó eseményét. Itt hallhattok majd a féléves programtervről illetve a kötelező előadások időpontjáról. (az évnyitón való részvétel nem szükséges feltétele a tagságnak) Helyszín: G-épület 120. A félévnyitó után pedig csapatépítőt tartunk, lesz sör és zsíros kenyér.
Elindult a tagregisztráció! A regisztrációs form ezen a linken érhető el, szeretném felhívni mindenki figyelmét, hogy a tagságot minden félévben meg kell újítani! A laborfoglalkozásokon való részvétel feltétele, a balesetvédelmi és alapozó előadásokon való részvétel (Egy félévben egyszer kell részt venni.). A balesetvédelmi előadás mindenkinek kötelező, az alapozó előadás alól felmentést kapnak azok akik előző félévben is tagjai voltak a szakosztálynak, vagy teljesítettek a Hegesztés tárgyat. strong>Az előadások ideje a következőképp alakul:

  • 02.20. 18:00-tól
  • 02.25. 18:00-tól
  • 02.27. 16:00-tól
Az előadások helyszíne a G120, valamint minden alkalommal először balesetvédelmi majd alapozó előadást tartunk.

Az első laborfoglalkozás 3. oktatási hét kedden (02.25) lesz a szokásos időpontban 18-20 óra között azoknak akik már részt vettek a kötelező előadásokon.


Ha kommentezni szeretnél, akkor lépj be, vagy regisztrálj :).