Kezdőlap

KeresésBejelentkezés

Elfelejtettem a jelszavam...

Navigáció

Bemutatkozás
Hírek
Féléves programunk
Galéria
Eddigi programjaink
Szakmai anyagok
Webshop
Hegesztőgépeink
SzMSz
Támogatóink
Elérhetőségeink


2020/21/1 Tagregisztráció és információk

2020. 09. 09. - 10:52 | SimonGergo | Nincs kategória. | 0 komment eddig

A tegnapi évnyitóval kezdetét vette a félév. Az alábbiakban a féléves tervekről és a legfontosabb tudnivalókról olvashattok.

A taggá váláshoz első körben ki kell töltenetek a regisztrációs formot, amit itt találtok.
A laborokon való részvétel további feltétele a kötelező előadásokon (balesetvédelmi és alapozó) való részvétel. A balesetvédelmi előadás meghallgatása mindenkinek kötelező, az alapozó előadás alól felmentést kap, aki már teljesítette a Hegesztés nevű tárgyat, vagy előző félévben is meghallgatta az előadást. Ezen előadások három alkalommal kerülnek megtartásra, először mindig egy balesetvédelmi van és rögtön utána egy alapozó. Az előadások időpontjai a következők, a három alkalomból egyen kell részt venni:
1. hét csütörtök (09.10.) 18:00- G120
2. hét kedd (09.15.) 18:00-G120
2. hét csütörtök (09.17.) 16:00 -G120
A balesetvédelmi előadásokon orrot és szájat eltakaró maszk viselése, valamit a védőtávolság megtartása kötelező! Az előadásokon létszámkorlát van, max. 24 fő vehet részt, éppen ezért előzetesen jelentkezni kell. Az első előadásra az alábbi oldalon jelentkezhettek:
Számításaink szerint a létszámkorlátokkal együtt is elegendő a három előadás, azonban ha valaki lemarad róla helyhiány miatt, jelezze és megoldjuk a problémát.
A laborok időpontjai az előző félévekhez hasonlóak:
keddenként: 18:00-19:45
csütörtökönként: 16:00-19:45
Az egyetemi előírások szerint a laborokon is létszámkorlát lesz, továbbá szigorú egészségvédelmi intézkedések kerülnek bevezetésre.
Orrot és szájat eltakaró maszk viselése kötelező, pajzs alatt is!
A laborba való belépéskor kézfertőtlenítés kötelező, ehhez fertőtlenítő szert mi fogunk biztosítani.
A hegesztőkesztyű alatt gumikesztyű viselése kötelező, ezt szintén mi biztosítjuk.
A maximális létszám 10 fő.
A használt eszközöket minden foglalkozás után fertőtleníteni fogjuk a biztonságotok érdekében.
A laborban étel és ital fogyasztása egyébként is tilos, de ez most hatványozottan igaz.
A laborokra hasonlóan a kötelező előadásokhoz Doodle listán jelentkezhettek majd. Itt 1 órás intervallumokra tudjátok majd beírni magatokat. A csütörtöki 4 órás laborra egy főnek maximum 2 órára lehet jelentkezni, ezzel szeretnénk biztosítani, hogy minél több fő tudjon jönni. Természetesen amennyiben kevesebb jelentkező van, mint a maximális létszám, ezt a korlátozást feloldjuk és lehet maradni 2 óránál többet is. Amennyiben valaki jelentkezik, de nem jön el, a következő labornál hátrányból, a lista végéről fog indulni, így annak ellenére, hogy az elsők közt jelentkezik, lehet lemarad a lehetőségről.
Kérünk titeket, hogy egymás védelme érdekében figyeljetek oda és tartsátok be az előírásokat. Amennyiben valaki nem tartja be a szabályokat, a dolgot nagyon szigorúan fogjuk venni és a laborból azonnal kitiltásra kerül!
A laborok mellett természetesen további programokat is tervezünk tartani a félévben.
- üzemlátogatás a GANZ Motor Kft.hez
- Dr. Kővágó Csaba előadása a hegesztés közben felszabaduló gázok élettani hatásairól egereken vizsgálva
- Kirándulás a Normafán
- 1-2 workshop valamilyen hegesztős témában
- távoktatás esetén: II. Hegesztési webinárium (3-4 előadás hegesztés témakörben), online vetélkedő
Ha valakinek valamilyen projektmunkát hozna nekünk hegesztésre, mindenképpen keressen meg minket előzetesen, akkor is, ha valamilyen apróságról van szó. Jelen helyzetben az előre be nem jelentett munkákat nem tudjuk fogadni.
Amennyiben valaki érez magában kedvet vezetőségi szerepre, annak várjuk érdeklődését. Az elnöki pozíció mellett három alelnök van, operatív, projektfelelős és laborfelelős. Ha valakit érdekel a dolog bátran keressen minket.
Tekintettel a napról napra változó helyzetre, a laborok és programok menete bármikor változhat. Erről természetesen mindig tájékoztatni fogunk Titeket, addig is reméljük a legjobbakat.


Ha kommentezni szeretnél, akkor lépj be, vagy regisztrálj :).