Kezdőlap

KeresésBejelentkezés

Elfelejtettem a jelszavam...

Navigáció

Bemutatkozás
Hírek
Féléves programunk
Galéria
Eddigi programjaink
Szakmai anyagok
Webshop
Hegesztőgépeink
SzMSz
Támogatóink
Elérhetőségeink


2020/21/2 Tagregisztráció és információk

2021. 02. 19. - 16:41 | SimonGergo | Nincs kategória. | 0 komment eddig
A tegnapi évnyitóval kezdetét vette a félév. Az alábbiakban a féléves tervekről és a legfontosabb tudnivalókról olvashattok.
A taggá váláshoz első körben ki kell töltenetek a regisztrációs formot, amit ezen a linken érhettek el. 

A regisztráció erre a félévre szól, a következő félév elején ismét lesz egy form, amit ki kell tölteni.
A Szakosztály a korlátozások enyhítéséig online térben üzemel, ennek megfelelően laborfoglalkozásaink jelenleg nincsenek. Ettől függetlenül a balesetvédelmi és alapozó előadások megtartásra kerülnek, így ha visszatérhetünk egyetemre, és a szabályok is engedik, azonnal kezdhetünk a laborban. A laborokon való részvétel feltétele a kötelező előadásokon (balesetvédelmi és alapozó) való részvétel. A balesetvédelmi előadás meghallgatása mindenkinek kötelező, az alapozó előadás alól felmentést kap, aki már teljesítette a Hegesztés nevű tárgyat, vagy előző félévben is meghallgatta az előadást. Ezen előadások két alkalommal kerülnek megtartásra, először mindig egy balesetvédelmi van és rögtön utána egy alapozó. Az előadások időpontjai a következők, ezek közül egy egyiken kell részt venni:
  • 3. hét csütörtök (02.25). 18:00 - Teams - Becsatlakozás itt
  • 4. hét kedd (03.02.) 18:00 - Teams - Becsatlakozás itt
A kötelező előadásokat csak akkor fogadjuk el, ha valaki végig jelen van a meeting alatt, ezt tudjuk is ellenőrizni, hiszen a Teams rögzíti a résztvevők be- és kilépésének időpontját. Természetesen a balesetvédelmi és alapozó előadás külön lesz kezelve, így akinek az alapozó nem kötelező, az a balesetvédelmi után kiléphet. A kötelező előadásokat követően egy rövid teszttel ellenőrizzük, hogy odafigyeltetek-e. Itt 10 tesztkérdésből kell majd legalább 8-at helyesen megválaszolni. Végül pedig ha sikerül laborfoglalkozást tartani, előtte alá kell írni a balesetvédelmi papírt, amit csak az tehet meg, aki az előadást meghallgatta és a tesztet teljesítette. 

Tagdíjat ebben a félévben sem szedünk, és ez egészen addig így is marad, amíg egy félév nem lesz teljes egészében jelenléti formában megtartva. Aki a 2019-20 tavaszi félévben fizetett, annak a következő félévben, amikor ismét tagdíjat szedünk, elengedjük azt. 

A félév tervezett programjai:
  • online előadások (Webinárium, hegesztés minőségirányítását bemutató előadássorozat, egyéb előadások)
  • többfordulós online vetélkedő (országos, a Hegesztési Verseny pótlására)
  • amennyiben engedélyezett, üzemlátogatás (pl. Ganz)
  • korlátozások feloldása esetén közösségépítő program (pl: kirándulás)
Amennyiben valaki érez magában kedvet vezetőségi szerepre, annak várjuk érdeklődését. Az elnöki pozíció mellett három alelnök van, operatív, projektfelelős és laborfelelős. Következő félévtől az operatív alelnöki pozíciónk betöltetlen egyelőre, de természetesen előbb-utóbb minden téren szükség lesz utánpótlásra. Ha valakit érdekel a dolog bátran keressen minket.

Tekintettel a napról napra változó helyzetre, a programok menete bármikor változhat. Erről természetesen e-mailben, valamint a Facebook oldalon mindig tájékoztatni fogunk Titeket, addig is reméljük a legjobbakat. 


Ha kommentezni szeretnél, akkor lépj be, vagy regisztrálj :).