Kezdőlap

KeresésBejelentkezés

Elfelejtettem a jelszavam...

Navigáció

Bemutatkozás
Hírek
Féléves programunk
Galéria
Eddigi programjaink
Szakmai anyagok
Webshop
Hegesztőgépeink
SzMSz
Támogatóink
Elérhetőségeink


I. Online Országos Hegesztési Verseny

2021. 03. 11. - 13:09 | SimonGergo | Nincs kategória. | 0 komment eddig

A BME Hegesztési Szakosztály ismét megrendezi a Hegesztési Versenyt, azonban a megszokottaktól eltérően, online vetélkedő formájában. Szeretnéd magad megmérettetni hegesztéstechnika, anyagtudomány és balesetvédelem terén? Unod már, hogy lassan egy éve online előadásokkal telnek a napok? Szeretnél valami újat tanulni érdekes példákon keresztül? Netán csábítanak az értékes nyeremények? Amennyiben legalább egy kérdésre igennel válaszoltál, nincs más dolgod, mint keríteni magad mellé még 3 embert és benevezni a versenyünkre. A verseny két fordulóból áll

- 1. Forduló: tesztkérdések megoldása (Határidő április 13)
- 2. Forduló: Ipari partnereink és az Anyagtudomány és Technológia tanszék által készített izgalmas, tudományos és gyakorlati jellegű feladatok megoldása (Megoldásra szánt idő: április 14 - május 9.)
Az eredményhirdetésre várhatóan május 20-án kerül sor. A versenyre 4 fős csapatok jelentkezését várjuk.


FONTOS, hogy amennyiben szívesen jönnél, de nem vagytok meg 4-en, írjatok egy e-mailt a bmeheginfo@gmail.com címre és közösen megtaláljuk a megoldást a problémára. A levélben tüntessétek fel a versenyezni kívánók nevét és az egyetemet amelyen tanulnak. Jelentlezéseteket az alábbi formon tudjátok leadni. Jelentkezési határidő: április 6. Amennyiben érdekel a verseny, de még nem tudod eldönteni jelentkezel-e, célszerű megjelölni az eseményt, ugyanis további tudnivalókat az e-mailes értesítéseken kívül ide is fogunk posztolni.

 

 Ha kommentezni szeretnél, akkor lépj be, vagy regisztrálj :).